27 mei t/m 2 juni, Strand Nijstad

Curling

maar dan net even anders!

Beach curling inschrijven

Bij curling denk je aan kou, ijs, winter. Maar niet in Hoogeveen. Daar wordt curling gespeeld in mei/juni op het strand. Hoe doe je dat? Nou .. meld je aan en beleef samen met ons Beach Curling.

Rotary Hoogeveen organiseert in week 22, 27 mei t/m 2 juni, Beach Curling op het strand bij Paviljoen Nijstad. Een sportief en gezellig evenement om met je collega’s aan deel te nemen. Een gezellige avond inclusief hapje en drankje. Als team strijdt je in 4 rondes tegen andere bedrijventeams om het beste Curling-team van de avond te worden. Tijdens de rondes is er gelegenheid om te eten en staat de bbq-chef van Paviljoen Nijstad voor je klaar om lekker eten te bereiden op de bbq. Kosten voor deelname 1 team, 4 personen incl. eten en drinken: 400,- euro.

Beach curling

Volledige naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Prijs: 400,00 €
Betaalmethode*

’s Avonds Beach Curling overdag ijsbaan

Alle wedstrijden worden ’s avonds gespeeld. En omdat we vanuit Rotary Hoogeveen ook aan de gemeenschap iets terug willen geven worden overdag basisscholen in Hoogeveen uitgenodigd om de schaatsen onder te binden en hier een leuke middag met elkaar te beleven. We zijn er klaar voor, jullie ook?

Het goede doel

Zoals gebruikelijk gaat de volledige opbrengst van onze evenementen naar een goed doel dat specifiek gericht is op de Hoogeveense gemeenschap.

Het goede doel wat we voor 2024 hebben gekozen is Stichting Present Hoogeveen.

De missie van deze stichting is om een brug te slaan tussen mensen die iets te bieden hebben en mensen die daarmee geholpen kunnen worden.

Dat wordt gedaan vanuit een duidelijke visie om een beweging op gang te brengen in Nederland waarbij mensen het vanzelfsprekend vinden om elkaar te helpen en naar elkaar om te zien.

De kernwaarden van deze organisatie zijn saamhorigheid, gelijkwaardigheid, dienstbaarheid en enthousiasme.

Dit ligt op een hele mooie manier in lijn met de kernwaarden waar wij als Rotary Hoogeveen voor staan!