December 28, 2022 19:00

Hoogeveensche Kuiertocht

Start van de Kuiertocht zal zijn op woensdag 28 december 2022 om 19:00.

De startlocatie zal weer zijn bij de Tamboerpassage aan de hoofdstraatzijde.

Wij hebben er zin in  en hopen jullie te mogen verwelkomen bij de 6e editie van de Kuiertocht.

Ticket Type Prijs Hoeveelheid Winkelwagen
Standaard €12,95 Ticket toegevoegd aan Winkelwagen

Veel gestelde vragen

De start van de Hoogeveensche Kuiertocht vindt plaats op 28 december met starttijd om 19:00

Wilt u contact met ons opnemen? mail dan naar Kuiertocht@outlook.com.

Je kunt parkeren bij De Markt, daarnaast is er genoeg ruimte om fietsen te stallen.

De start is in de Tamboerpassage, hoofdstraatzijde.

De route is tussen de 6,5 en 7,5 km lang en loopt door Hoogeveen. De route is helemaal uitgestippeld en brengt je dit jaar langs mooie, onverwachte, soms onbekende plekjes van Hoogeveen. In normaal looptempo doe je (inclusief korte pauzes bij de bezienswaardigheden) ongeveer 3 uur over deze route.

De wereld waarin we leven en de maatschappelijke ontwikkelingen zorgen ervoor dat, met name jongere, steeds meer moeite hebben zich staande te houden.

Rotaryclub Hoogeveen wil hierin maatschappelijke betrokkenheid tonen door een bijdrage te leveren aan de fysieke en mentale weerbaarheid van kinderen in Hoogeveen.

Dit doet Rotaryclub Hoogeveen door komend schooljaar het weerbaarheidsprogramma Rots en Water te introduceren bij een aantal groepen 8 van de basisscholen in Hoogeveen.

Rotaryclub Hoogeveen heeft hierin de samenwerking gezocht met gecertificeerde trainers Larry Meijer en Kees van der Kooij van Taekwando vereniging Sidokwan.

Veel jongeren in Hoogeveen verkeren in een kwetsbare positie en/of in een sociaal isolement. Corona heeft dit versterkt. Pesten, onzekerheid, angsten en moeilijk contact kunnen maken met anderen. Met name de groep kinderen in de leeftijd 11-12 jaar behoeft hierbij extra aandacht.

Het online betalen na het online inschrijven gaat via iDeal. Ook is het mogelijk om bij Punt H tickets te kopen.

Ja, deze gelegenheid is er. We wandelen door enkele panden heen waar ook de gelegenheid is om gebruik te maken van de wc.

Nee, dit is niet nodig. De route die we lopen is voldoende verlicht.

Dit mag, maar er wordt voor wat lekkers onderweg gezorgd.

Nee de hond mag niet mee. We lopen niet alleen buiten maar ook door panden heen waar honden niet gewenst zijn.

Het is handig om stevige, dichte schoenen aan te doen, denkend aan wandelschoenen of sneakers.

Helaas, als door omstandigheden de Kuiertocht niet doorgaat, dan krijg je je inschrijfgeld niet terug. We vragen hiervoor je begrip. De organisatie heeft al bepaalde kosten gemaakt en die zullen uiteraard betaald moeten worden. Je inschrijfgeld gaat bovendien grotendeels naar het goede doel. In geval dat de Kuiertocht niet doorgaat wordt er een zo groot mogelijk bedrag naar het goede doel overgemaakt.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
30 november 2022
Hoogeveensche Kuiertocht

Een origineel kado voor Sinterklaas? Geef een paar kaartjes voor de Kuiertocht!
rotaryhoogeveen.nl/evenementen/hoogeveensche-kuiertocht/
Morgen tm zaterdag tussen 11 en 15 uur zitten ook de dames bij Punt H weer voor u klaar!
See MoreSee Less

Een origineel kado voor Sinterklaas? Geef een paar kaartjes voor de Kuiertocht!
22 november 2022
Hoogeveensche Kuiertocht

2000 verkochte kaarten inmiddels! Er zijn nog steeds kaarten, maar wacht niet meer te lang, want VOL = VOL!
We hebben als bestuur de route nog een keer gelopen om de puntjes op de i te zetten en het wordt een prachtig spektakel!
Bestel online via:
rotaryhoogeveen.nl/evenementen/hoogeveensche-kuiertocht/
Of vanaf donderdag tm zaterdag tussen 11:00 en 15:00 bij Punt H
See MoreSee Less

Comment on Facebook

Wij doen mee met de Kuiertocht, altijd leuk onderweg en gezellig

Pedro Moman Jaap Onvlee Corien Onvlee-slingerland Jullie kunnen nog mee

Sonja Van Den Elzen

Josien Stegeman

Algemene voorwaarden

1. Door de deelname accepteert de deelnemer de onderhavige algemene voorwaarden alsmede de regels, die voor een goed verloop van het evenement door de organisatie zijn vastgesteld en ter plekke kenbaar gemaakt zullen worden en verplicht de deelnemer zich aan deze regels te houden en aanwijzingen van de organisatie of door haar ingeschakelde derden (bijvoorbeeld verkeersregelaars) stipt op te volgen.

2. Kinderen beneden 16 jaar mogen alleen deelnemen onder begeleiding van een volwassene.

3. Deelname gebeurt op eigen risico. Deelnemers dienen zich hun eigen individuele verantwoordelijkheid goed te realiseren. Deelnemers dienen zelf te bepalen of hun conditie zodanig is dat deelname verantwoord is.

4. De tocht vindt plaats in de winter en in het donker. De weersomstandigheden kunnen speciale kleding en schoeisel eisen. Deelnemers dienen hiervoor zelf te zorgen.

5. De organisatie neemt maatregelen om ongevallen en incidenten zoveel mogelijk te voorkomen, maar dat neemt niet weg dat zich situaties kunnen voordoen die tot letsel en/of schade leiden. De organisatie draagt hiervoor geen verantwoordelijkheid.

6. Indien zich omstandigheden voordoen die de organisatie doen besluiten dat de Kuiertocht geen doorgang vindt dan wel voortijdig afgebroken wordt, hebben deelnemers geen aanspraak op terugbetaling van de aankoopprijs van de deelnamekaart. Het staat ter vrije beoordeling aan de organisatie of dergelijke omstandigheden zich voordoen. De opbrengst van de kaartverkoop gaat na aftrek van de gemaakte kosten, ook in dat geval naar het goede doel.