November 2, 2023 20:00

Het slimste bedrijf van Hoogeveen

De organisatie van deze avond is in handen van de Rotaryclub Hoogeveen. Het doel is het organiseren van een gezellige avond, waarin bedrijven elkaar op een plezierige manier proberen te slim af te zijn. De opzet is een quiz te gaan spelen met maximaal 35 teams, bestaande uit 4 (eventueel 3) personen. Het programma zal aanvangen om 20.00 uur en om ca 22.30 uur eindigen. De zaal is open vanaf 19.30 uur.

Aanmelden voor Het slimste bedrijf van Hoogeveen

Ticket Type Price Winkelwagen

Deelnemers

Deelnemende bedrijven stellen een team samen van 3 of 4 personen, die gezamenlijk het bedrijf vertegenwoordigen. Deelname € 550,- incl. diner. Deze editie organiseren we de quiz en diner beide in restaurant De Beren Hoogeveen. Sponsoren worden uiteraard verbonden aan de verdere publiciteit die aan dit evenement zal worden gegeven in de diverse media. De opbrengst komt ten goede aan een goed doel. Welk doel dat is wordt ieder jaar opnieuw bepaald en kunt u terug vinden onder het kopje Goede Doel.

Toeschouwers

Door de uitbreiding van het aantal teams is de ruimte voor supporters helaas zeer beperkt aanwezig.

U dineert vanaf 18u aan het tafeltje en eveneens de quiz speelt u stipt vanaf 20u op deze plek. Met meerdere schermen in de zaal is goed zicht op de vragen verzekerd.

De quiz

De teams mogen onderling gaan uitmaken welk bedrijf zich in 2023 het Slimste Bedrijf van Hoogeveen mag noemen.

Organisatie

De organisatie van deze avond is in handen van de Rotaryclub Hoogeveen. Het doel is het organiseren van een gezellige avond, waarin bedrijven elkaar op een plezierige manier proberen te slim af te zijn.

Goede doel

De wereld waarin we leven en de maatschappelijke ontwikkelingen zorgen ervoor dat, met name jongere, steeds meer moeite hebben zich staande te houden.

Rotaryclub Hoogeveen wil hierin maatschappelijke betrokkenheid tonen door een bijdrage te leveren aan de fysieke en mentale weerbaarheid van kinderen in Hoogeveen.

Dit doet Rotaryclub Hoogeveen door komend schooljaar het weerbaarheidsprogramma Rots en Water te introduceren bij een aantal groepen 8 van de basisscholen in Hoogeveen.

In samenwerking met basisscholen krijgen deze leerlingen binnen het vaste lesprogramma deze weerbaarheidstraining met als thema ‘Weerbaarheid en de stap van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs’

Rotaryclub Hoogeveen heeft hierin de samenwerking gezocht met gecertificeerde trainers Larry Meijer en Kees van der Kooij van Taekwando vereniging Sidokwan.

Veel jongeren in Hoogeveen verkeren in een kwetsbare positie en/of in een sociaal isolement. Corona heeft dit versterkt. Pesten, onzekerheid, angsten en moeilijk contact kunnen maken met anderen. Met name de groep kinderen in de leeftijd 11-12 jaar behoeft hierbij extra aandacht.

https://www.rotsenwater.nl

Sponsoren