7 november 2024, Paviljoen Nijstad

Het slimste bedrijf van Hoogeveen

De organisatie van deze avond is in handen van de Rotaryclub Hoogeveen. Het doel is het organiseren van een gezellige avond, waarin bedrijven elkaar op een plezierige manier proberen te slim af te zijn. De opzet is een quiz te gaan spelen met maximaal 35 teams, bestaande uit 4 (eventueel 3) personen. De inloop is vanaf 17:30 en de start van het diner is om 18:00′ Vervolgens zal om 20:00 de quiz beginnen.

Aanmelden voor Het slimste bedrijf van Hoogeveen

Ticket Type Price Winkelwagen

Deelnemers

Deelnemende bedrijven stellen een team samen van 3 of 4 personen, die gezamenlijk het bedrijf vertegenwoordigen. Deelname € 550,- incl. diner. Deze editie organiseren we de quiz en diner beide in restaurant Paviljoen Nijstad. Sponsoren worden uiteraard verbonden aan de verdere publiciteit die aan dit evenement zal worden gegeven in de diverse media. De opbrengst komt ten goede aan een goed doel. Welk doel dat is wordt ieder jaar opnieuw bepaald en kunt u terug vinden onder het kopje Goede Doel.

Toeschouwers

Door de uitbreiding van het aantal teams is de ruimte voor supporters helaas zeer beperkt aanwezig.

U dineert vanaf 18u aan het tafeltje en eveneens de quiz speelt u stipt vanaf 20u op deze plek. Met meerdere schermen in de zaal is goed zicht op de vragen verzekerd.

De quiz

De teams mogen onderling gaan uitmaken welk bedrijf zich in 2024 het Slimste Bedrijf van Hoogeveen mag noemen.

Organisatie

Goede doel

Zoals gebruikelijk gaat de volledige opbrengst van onze evenementen naar een goed doel dat specifiek gericht is op de Hoogeveense gemeenschap.

Het goede doel wat we voor 2024 hebben gekozen is Stichting Present Hoogeveen.

De missie van deze stichting is om een brug te slaan tussen mensen die iets te bieden hebben en mensen die daarmee geholpen kunnen worden.

Dat wordt gedaan vanuit een duidelijke visie om een beweging op gang te brengen in Nederland waarbij mensen het vanzelfsprekend vinden om elkaar te helpen en naar elkaar om te zien.

De kernwaarden van deze organisatie zijn saamhorigheid, gelijkwaardigheid, dienstbaarheid en enthousiasme.

Dit ligt op een hele mooie manier in lijn met de kernwaarden waar wij als Rotary Hoogeveen voor staan!